senaste veckan...

har varit riktigt hektiskt...och riktigt rolig! En av mina bästa vänninor från sthlm har varit här och likaså min syster och hennes kille. Vi har även hunnit med en 40-års fest/fotbollsfest. Ni kan nog gissa vilken match det var? Sverige-Danmark såklart! Ja där satt jag enda svensken tillsammans med ca. 30 fotbolls-glada danskar. haha. Man kände sig ju lite ensam, särskilt under natonalsången och målet såklart. men men, det var roligt iaf!

Till festen blev jag frågad om jag inte kunde baka tårtorna och den utmaningen mottog jag glatt! det här är den första tårtan jag gjort med sugarpaste och jag blev väl skapligt nöjd med resultatet.. Men jag hoppas att övning ger färdighet:)

Här kommer iaf några bilder. Fotbollen är inte riktigt klar, men hittade inga andra bilder på den. Den saknar lite färg och lite kristyr . Blixten får tårtan att se lite glansig ut ,men det var den inte i verkligheten.Tårtorna hade tre olika fyllningar...Bollen hade choklad-mousse&hallon-mousse, "gräset" hade daim-mousse&mosade hallon/jordgubbar, flaggan hade vit toublerone-mousse&blåbärs-mousse:)

I veckan gjorde jag även en liten tårta till min syster.. bilder på den kommer senare:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0